Vores 365 serie, serien af duft lys der følger trends mode og tid med håndlavede produkter der værner om miljøet.

Duft lys 365

365 serien til hele året.

Trenden er ind med genbruge og ikke alt behøver at være ens.

Derfor har vi lavet en serie af duft lys der kombinere genbrug og en værdi forøgelse, gennem, 2 i en – duft lyset der bliver til et drikke glas.

På den måde kan du få tilført et nyt glas til samlingen i hjemmet, glassene er håndlavede designer produkt, lavet af genbrugsglas.

Efterhånden som et glas design bliver udsolgt skifter vi ud med et nyt design der passer ind i stilen.

Der bliver løbende tilføjet nye gaver til serien, pengegaver eller produkt gaver, beløbet skal du dog selv indberette til skat og afregne evt. gave skat.

Overskuddet går ubeskåret til Un Monde projekter, projekter der genskaber natur og klima kompensering. du kan læse om vores projekter i blokken eller følge med os på de sociale medier.

DaCore Vandglas

Hyggelige drikkeglas/ vandglas i forskellige farver. 36 cl der giver farve og glæde inde og ude. Tåler opvaskemaskine Dacore farvede glas KK23.

Lyngby glas Tumbler

6 gennemfarvede tumblerglas i smukt design med en lille fod giver liv på bordet med deres forskellige farver, og det er nemt at finde sit eget glas. Brug glassene til vand og saft eller lad dem pynte med fyrfadslys eller blomster. Farverne er grøn, koboltblå, smoke, amber, lilla og ink blå. Højde 12 cm.

365 serien søholm duft lys med gave
365 serien søholm duft lys med gave

Søholm Sonja

Flotte og dekorative vandglas fra Aida Søholm serien, som findes i 3 forskellige farver.

Vandglasset fra Aida Søholm serien er udført i et stilfuldt design, som kan bruges både til hverdag og til når der skal dækkes fint op til gæster. Vandglasset er kan bruges til både vand, lemonade eller cocktails

Vandglasset fra Aida Søholm serien kan f.eks. sagtes stable og komme dem i opvaskemaskinen, uden at vandglasset tager skade af det.

Bliv inspireret af de flotte billeder, hvor du kan se vandglasset i forskellige farver. Du kan evt. kombinere 2 eller flere forskellige farver, når du dækker bord.

Anbefalede artikler

Leave a Reply

%d bloggers like this: