Un monde

Un Monde.dk er en Grøn Webshop med Duftlys, beliggende i Sønderjylland.

Vi har eksisteret siden August. 2021.

Un monde kommer af det franske og oversat til dansk betyder En Verden, Din, min og vores.

Med fokus på vores miljø og klima har vi valgt at at åbne virksomheden der investere hele overskuddet i Un monde projekter – med det formål at Kompensere og udligne for vores co2 aftryk, sikrer midler til grøn vækst og udvikling af Biodiversitet projekter og klima forbedringer, så når du køber vores produkter, før du ikke kun en gave – men giver en retur til vores alles natur.

Læs mere om vores projekter her.

Un monde

Rikke og Peter Boisen

En familie på 5 + hund.

Efter et helt år under Corona valgte vi at investere alle vores feriepenge i et klima kompenseret byggeri med biodiversitet, ikke kun et fristed for os selv, men også for naturen i naturlige omgivelser, dette var lidt af en øjenåbner for hvad der giver mening i livet og hvad der betyder noget, at leve i et med naturen og finde løsninger på regnvand, varme, spildevand og el der kan bruges og er co2 kompenseret og bæredygtigt.

Hvordan skalere vi det her op, vi kan jo ikke bare alle stoppe med at bruge brændstof – det ved vi godt er og bliver en overgangsfase men alt det vi kan gøre nu og her og hvordan for vi så ændret på alt det ind imellem?

Tanken om et fælles projekt at bygge Un Monde, en verden og en forretning der bygger på de gode intentioner og med et godt formål, vi investere i produktet for miljøet til miljøet i alt hvad vi gør og er muligt.

Du kender os sikkert fra tv det er dog ved at være nogen år tilbage, men vi deltog i tv2 programmet grillfeber samt i Nybyggerne i Farum.

I dag driver vi Un Monde på fuldtid og glæder os forhåbentligt til at kunne dele vores historier med dig.

Velkommen til Un Monde.

%d bloggers like this: