Søholm med duftlys og gave


Vi venter hele ugen på fredag. Hele året på sommer, Og hele livet på lykken. Stop med at vente, og start med at leve.-Victor Borge

Søholm Bornholm, Sonja 365 serien


Historien om Søholm

Søholm mundblæste vandglas er lavet med en flot silhuet og kan fås i mange flotte farver. Glassene er gennemfarvet, hvilket betyder, at farven aldrig vil falme eller gå af. Det stilrene design og de flotte farver komplimenterer hinanden. Med disse glas kan du nemt dække et interessant og elegant middagsbord. 

Glassene er lavet i en høj slidstærk kvalitet, og det kan mærkes. De kan nemlig gå opvaskemaskine uden at miste farven. OBS vaskes førstegang under varmt vand indtil voksen er fjernet.

Du kan få glassene i 4 flotte farver: Amber, Grøn, Blå og Klar. De fire farver kan mikses og matches som man selv ønsker det. 

SØHOLM udspringer fra den gamle bornholmske keramikfabrik Søholm, som blev grundlagt tilbage i 1835. Da fabrikken lukkede i 1996, købte Aida de enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede sig derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. Aida ser det i dag som en af sine fornemste opgaver at videreføre denne værdifulde danske designarv og lade det gode håndværk, historien og de mange mindeværdige designs leve videre. https://www.aida.dk/om-aida/om-aida


“Smilet er den korteste afstand mellem to mennesker” – Victor Borge.

Der findes kun to måder at leve livet på. Den ene er, som om ingenting er et mirakel. Den anden er, som om alting er et mirakel.

Albert Einstein

Hele 365 serien

Livet er det dejligste eventyr”

H.C. Andersen

Un Monde, mere end bare et duftlys

%d bloggers like this: